Comunicat d’Economistes de Catalunya sobre l’ “Agència Tributària de Catalunya”

Comunicat Oficial d’Economistes de Catalunya

sobre el projecte d’ “Agència Tributària de Catalunya”

La pretensió que l‘ “Agència Tributària de Catalunya” (ATC) recaptés tots els impostos ha quedat en no rès. Tanmateix, la Generalitat separatista reviscola la seva ATC amb un nou plà de 700 milions d’euros per tal que els impostos dels funcionaris, ents i societats depenents de la Generalitat, com per exemple els serveis d’educació i sanitat que té encomanats, siguin pagats primer a la ATC per tal de ser després transferits a l’Agencia Estatal de Administración Tributaria.

Vaja, 700 milions més per als seus amics ‘sobiranistes’, més malbaratament i més burocràcia. Si reixi’s, aquest projecte afegiria al contribuent una nova trava i permetria a la Generalitat controlar el pagament d’impostos. En realitat, aquest seria un camí indirecte per obtenir il·lícitament dades de contribuents per a bastir la hisenda d’una hipotètica independència. Aquesta mesura, juntament amb les partides del pressupost que es destinen al referèndum il.legal o l’impost sobre les begudes amb sucre, resulten de maldar només pel ‘procés’ i amplifica el desgovern i l’infern fiscal que ofega a les empreses catalanes.

Economistes de Catalunya crida als catalans a ignorar aquesta proposta i totes les altres que són fóra del marc de competències de la Generalitat de Catalunya i insta a aquesta a governar atenent a la Constitució, l’Estatut i les lleis i al servei de tots els catalans.

Barcelona, 7 de juliol del 2017

Esta entrada fue publicada en Comunicats. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *