Comunicat d’Economistes de Catalunya: Prou malbaratament!

Comunicat d’Economistes de Catalunya

 Prou malbaratament!

Prou malbaratament! Els intents de la Generalitat d’ “internacionalitzar el procés” no han tingut cap ressò. Han esmerçat calers i calers en “ambaixades”, viatges, convits a periodistes i polítics i han aconseguit alguna entrevista amb alguns líders de partits ultradretans i xenòfobs. Malgrat tan minso resultat, enguany el cost d’aquestes “estructures d’Estat” ha sigut de 39,6 milions d’euros, un 80% més que l’any anterior.

En el fort increment de la despesa “exterior” hi destaquen els 23 milions que apliquen als seus sous el conseller Romeva (109.663 €) i els directius i “ambaixadors”, que cobren molt més que el President del Govern (81.744 €) i els ministres d’Espanya. Clarament, el “procés” va molt millor pels separatistes que colonitzen la Generalitat que no pas per a la societat catalana.

L’ “acció exterior” dels independentistes pot malmetre l’assoliment per a Barcelona de l’Agència Europea del Medicament, la ubicació de la qual es decidirá a l’octubre, tot just quan els separatistes volen fer el seu referèndum.

Economistes de Catalunya recorda que la Generalitat no té dret a malbatar en activitats il.lícites els recursos de tots els catalans i d’anihilar la reputació internacional de Catalunya i d’Espanya.

Barcelona, 14 de juliol del 2017

Esta entrada fue publicada en Comunicats. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *